Hoppeli hopp♥

Hej♥
I ♥ mina studsmattor. nu låter jag as bortskämd med "mina" och "studsmattor". Men det är ju mina. Eller ena är min och andra är min och Cornelias. Men jag skriver mina bara för sakens skull. Det skulle ju vara LIIITE konstigt om jag skrev, I ♥ min studsmatta och den andra studsmattan. Aja. men på senaste
tiden har jag hoppat sjukt mycket studsmatta, såå jag tänkte att det kanske va dags att 
lägga ut lite bilder. Blev inte så bra bilder, men aja, hittade nog dom bästa iaf:)♥
Ps. Fågeln har blåst bort en bit och tappat huvudet...

ÅRECHOKLAD in my ♥HEART♥

Hej alla Solstrålar;)♥
Klockan är 11:11!!! OMG♥ Nu är den 11:12 :(
Jag var just ute och hoppade studsmatta och släppte ut våra små kaniner i uteburen som vi fixade igår. 
När jag kmr in säger Cornelia "det finns årechoklad på bordet". Och jag springer in till köket med kameran i handen och äter en bit. Så j*vla Gött;) Ni måste bara testa nån gång, det är bajsgott (det låter nog inte så lockande :O). 
 

R.I.P Fågeln♥

Hejsan Svejsan!♥
Imorse vaknade jag av att nån knackade jättehårt på fönstret. 
Eftersom det är Lördag tänkte jag att det kanske va så att jag sov länge och Min pappa, mamma eller Cornelia va ute och knackade. Så jag struntade i det och somnade om. Nån timme efter vaknade jag igen och gick upp och åt frukost och fixade lite sånt man brukar göra på morgonen. Sen går jag in på mitt rum och ser massa fågelskit på fönstret. Jag tittar ut och ser en död fågel på marken, då förstod jag att det inte va Cornelia, mamma eller pappa som knackade på fönstret... 
Hoppas fågeln blir smartare i nästa liv;)♥♥
R.I.P Fågeln♥
 

New in

Hej♥
Idag drog jag och Amanda till stan direkt efter skolan. vi var där i ungefär 3 timmar. Det var jättekul. 
så nu tänkte jag bara visa lite snabbt vad jag och Amanda köpte. 
 
kofta-H&M 149:- 
Byxor- H&M 80:-

Mys♥

Hejsan alla galningar!♥
Jag har just ätit lasagne, muuums, och nu e jag proppmätt. Om det varit fint väder hade jag antagligen hoppat runt på våra studsmattor just nu (det har typ småregnat hela dagen), men nu e de inte fint väder så jag sitter istället i min nybäddade säng med två tända ljus och en kopp brännhett te. Vet inte riktigt vad jag ska göra. mobilen ligger bredvid mig och laddar, så nån kan väll skicka en snapchat eller något på kik matilda_louis. 
Jag har väntat hela kvällen (med Fanny) på att PLL ska komma ut, ooooch så gör den inte det:(
Aja, får komma på något. 
Ha en fortsatt bra kväll och nu ska jag njuta av min sista ledighet innan jag måste dra till skolan igen:( 
        HEJDÅÅ!!♥    
                                                Ljus-Rusta 15:-                                          
 
 

Ledig dag♥

Hej♥
Jag har haft skitkul i åre, och på klassresan, kmr nog något annat inlägg om det (även om det var typ 3-4 veckor sedan ;)♥) Igår drog min knäppa kompis Fanny (Poodie) hem till mej. Vi spelade lite wii, och gjorde pannkakor, och spelade en massa bombit, Haha, nördar, haha veet!!♥ När vi var ute vi Kokos och Snö, och skulle ge dom lite mat blev det strömavbrott :/. Vi har kaninerna i en bod, och där finns det en lampa, och så släktes lampan och detsutom utelampan så vi fick gå tillbaka i mörkret. Efter det var det typ strömavbrott i typ två timmar. Datorn va lite mer än hälften laddad, och vi kunde ju inte använda tv:n eller kolla på swefilmer så vi kollade på BERT!!! HAHAHHAH, ajaaa. Efter ett tag märkte Fanny att det lös utanför mitt rum, så strömen hade kommit tillbaka, och Cornelia och min pappa sov så vi fick släcka alla lampor och stänga av tv:n som var på. Haha, idag har vi kutdag så vi är lediga, så Fanny sov över här, Jippi♥♥ Vi har bakat kärleksmums som blev as-goda, och har kollat på en film som heter Carrie, oooooch.... den sög!!;) Nu sitteer vi i sängen och slappar och Fanny skrek lite förut, haha, snart ska vi äta mat som vi fortfarande inte gjort, och vi är fortfarande inte hungriga (kärleksmums). 
Ha en good day, och vecka, occh månad, och år, och liv.... HEJDÅÅÅ♥♥♥♥♥♥♥